Browsing articles in "KARE НАСТРОЕНИЯ"

INDUSTRIAL LOFT

юли 19, 2014   //   by admin   //   KARE НАСТРОЕНИЯ  //  No Comments

Индустриалната култура се слива с духа на новите времена, за да създаде автентичен дом-оазис.

indloft4
indloft
indloft2
indloft3
indloft5
indloft6
indloft7

HEAVEN & EARTH

юли 19, 2014   //   by admin   //   KARE НАСТРОЕНИЯ  //  No Comments

Открийте неконвенционален дизайн и материали, графични елементи и самостоятелни декоративни артикули. В комбинация или поотделно – винаги магнит за вниманието. 

Yacht_1
Yacht_2
Yacht_5
Yacht_3
Yacht_4
Yacht_6
Yacht_7
14элемент(и)

ВАЛЕНСИЯ

СЋРЅРё 25, 2014   //   by admin   //   KARE НАСТРОЕНИЯ  //  Коментарите СЃР° изключени

Светът, в който модерното и ретрото се срещат. За KARE “модерно“ не е синоним на „минималистично“. Тук ще откриете изчистен шик плюс екстри. Микс от ретро елементи, поп-арт препратки и допир с елеганса на 50-те и 60-те години с изчистени линии и стилни мебели от масив – но все пак далеч от класиката и традиционното.

Колекцията е игра с геометрията, вдъхновена от характерните геометрични дизайни на архитекта Frank O. Gehry, които оставят отпечатък върху визията на фронт секцията на мебелите от серията. Умело се използват шарките на повърхността на екзотичното дърво шишам, което, благодарение на специалната нова технология на обработка, се превръща в здрав висококачествен естествен фурнир. Резултатът – уникални мебели, с изчистени линии, с фронт с триизмерна визия и неравномерно разположение на рафтове с неправилна форма, които създават свежо и вълнуващо усещане.

Valencia-(1)
Valencia_Patchwork
Valencia_Patchwork1
Valencia_Patchwork3
Valencia_Patchwork4
12элемент(и)

TABERNA

СЋРЅРё 24, 2014   //   by admin   //   KARE НАСТРОЕНИЯ  //  Коментарите СЃР° изключени

Серията TABERNA ще събуди прекрасни спомени – проектирали сме очарователни, рустикални мебели, каквито ще срещнете в южняшки колиби или в популярните хипи плажни барове – наред със спомените от ваканцията. Серията комбинира семпли форми и неустоими елементи. За производството им сме използвали традиционните техники на индийските майстори на шкафове.

Направени от различни видове рециклирана дървесина, които, със съвършеното си несъвършенство и естетиката на успешно рециклирани предмети на изкуството, носят уханiето на лятото и плажа във всеки дом.

People_1
People_5
34314-3
People_2
People_3
77967-3
14элемент(и)