Интериор на къща в гр. Варна

авг 9, 2014   //   by admin   //   Проекти  //  No Comments

арх. Ина Червеняшка/арх. Св. Димитров

Tab title
5
2
1
3
4
Автор: арх. Ина Червеняшка/арх. Свилен Димитров (DiCh Studio)
Заглавие: Жилищен интериор на къща в гр. Варна
Тема: Оазис на свободния дух

Проектът е за реална къща в град Варна, която принадлежи на прекрасни и позитивни клиенти. Те са интелигентни, отворени към света, пътуващи, мислещи и успешни. Влюбени в живота като цяло, те ценят красотата в малките неща и изчистените форми
Tab titleTab titleTab title
5
2
1
3
4
7элемент(и)
Проектът е за реална къща в град Варна, която принадлежи на прекрасни и позитивни клиенти. Те са интелигентни, отворени към света, пътуващи, мислещи и успешни. Влюбени в животните като цяло, те ценят красотата в малките неща и изчистените форми.
Търсехме визия, която да съчетае семплите форми и домашния уют, да свърже природата и вътрешното пространство в едно цяло. В антрето като акцент избрахме закачалка Safety clip на KARE, търсейки идеята да разчупим стереотипа, което създава едно подобно помещение.

За трапезарията се спряхме на столове Milano на KARE в кафяво, като добавихме и един бял, за да избягаме отново от еднообразието и повтаряемостта. За осветление над трапезарията решихме да поставим полилей Facile. Преценихме, че се вписва прекрасно на визията, която търсим, а също така отново ни отклонява от стандартните форми за осветление в тези помещения, като добавя ефирност и елегантност. В зоната на всекидневната, отново за осветление избрахме модел на KARE – полилей Calotta.
Тъй като помещението в тази си част е по-високо от обичайните размери, преценихме че е добре да има тяло, което да балансира разстоянието и да фокусира гледната точка при влизане. За акценти в дневната се спряхме на ваза Pebbles colore 20 cm, както и фигура Dog 26 cm.
За лоджията имахме изискване от клиентите ни да създадем уют и да подберем детайли, които да ни препращат към отминали времена.Именно заради това поставихме стенен часовнкик Paris Station, носещ духа на една друга епоха, романтичен и меланхоличен.

77764
67149_an
33042-1
34630-1
32913-1
74298a-1
30207-1
74638-1
8элемент(и)

Leave a comment

*