Интериор на къща-Камбаните

авг 10, 2014   //   by admin   //   Проекти-1  //  No Comments

арх. Дарина Тачева

Tab title
3
4
5
7
9
konkurskare-2
Автор: арх. Дарина Тачева
Заглавие: Интериор на къща – Камбаните
Тема: Необикновените следи на времето

Проект за реконструкция на вила, изградена от бетонови панели. Подходът следваше философията на айкидо – не се борим с даденостите, а търсим и използваме силата им. Така още в архитектурата на сградата имаше винтидж елементи. Обитателите са семейство с дълъг съвместен живот и те също добавиха към интериора много предмети с история. Мебелите от КАРЕ идеално се вписаха и бяха свързващият елемент между новите, старите и дизайнерските мебели.
Tab titleTab titleTab title
3
4
5
7
9
konkurskare-2
7элемент(и)
Реализация на проект за къща, по–скоро реконструкция на съществуваща вила, изградена от бетонови панели. Това значително ограничи възможностите за промяна на пространствата. Подходът следваше философията на айкидо – не се борим с даденостите (соц. вила :)), а търсим и използваме силата им. Така още в архитектурата на сградата имаше винтидж елементи.
Обитателите са семейство с дълъг съвместен живот и те също добавиха към интериора много предмети с история. Това определи и посоката на проекта.
Мебелите от КАРЕ идеално се вписаха и бяха свързващият елемент между новите, старите и дизайнерските мебели.
Къщата се намира в близост до парка Камбаните, т. е. в близост до магазин KARE
Това, разбира се, не е повлияло избора на обзавеждане, но донякъде е причина обитателите да продължават да добавят аксесоари от новите Ви колекции, „просто не могат да се въздържат“, ако цитираме една известна реклама.
77752
71984_tv
763331
3элемент(и)

Leave a comment

*