Интериор на офис

авг 11, 2014   //   by admin   //   Проекти  //  No Comments

арх. Елена Аличкова

Резюме
03_Osnovna snimka
2_6
3_6
4_6
5_6
6_6
01_Razpredelenia
1_6
Автор: арх. Елена Аличкова
Заглавие: Интериор на офис

Предизвикателството в този проект се крие в чисто функционалното решение на отделните помещения в съществуващата среда и създаването на индивидуална атмосфера за конкретния клиент. Дейността на фирмата е свързана с разработването на интерактивни проекти, както и уеб-базирани услуги и сайтове, което продиктува желанието за по-смели и нестандартни цветови решения…“
ВизуализацииОписаниеПродукти KARE
5_6
3_6
03_Osnovna snimka
2_6
4_6
6_6
01_Razpredelenia
1_6
8элемент(и)

Предизвикателството в този проект се крие в чисто функционалното решение на отделните помещения в съществуващата среда и създаването на индивидуална атмосфера за конкретния клиент. Дейността на фирмата е свързана с разработването на интерактивни проекти, както и уеб-базирани услуги и сайтове, което продиктува желанието за по-смели и нестандартни цветови решения. Оранжевият цвят на подовата настилка, както и паното от перфорирана ламарина със логото на компанията във фоайето са вдъхновени от фирмената идентичност. Така табуретките „Enter” и “Esc” отлично се вписват и допълват нестандартния характер на помещенията.

Офисът помещава фоайе, заседателна зала за дванадесет души, директорски кабинет, който е директно свързан със заседателната зала, едно работно помещение, кухненски бокс и санитарно помещение. От фоайето се осъществява достъпа до всички помещения, като табуретките оформят зоната за изчакване. Закачката е дали срещата ще бъде успешна – „Enter” или не – “Esc”!

esc
enter
73877
74202
4элемент(и)

Leave a comment

*

Контакти:


E-mail: contest@kare-sofia.bg Телефон: 02 46 07 123 facebook.com/Kare.Sofia
Адрес на магазин KARE:
гр. София
бул. "Околовръстен път" 257