Удоволствие преди всичко

авг 11, 2014   //   by admin   //   Проекти  //  No Comments

инж.диз. Таня Ахмед (”Dadu”)

Tab title
CAM 1
CAM 5
CAM 2
CAM 4
PLAN
Автор: инж.диз. Таня Ахмед (”Dadu”)
Заглавие: Удоволствие преди всичко
Тема: Хедонизъм в повече

Проектът „Удоволствие преди всичко” e модерен и съвременен прочит на класическата спалня, вдъхновен от етическото учение – хедонизъм, според което най-висшата цел на човешкия живот е удоволствието. Интериор създаден за човек, който умее да се наслаждава на живота и да взема всичко от него : „Тук и сега“….
Tab titleTab titleTab title
CAM 1
CAM 5
CAM 2
CAM 4
PLAN
5элемент(и)

Сам по себе си класическият стил е изящен, величествен и ефектен. Спалня издържана в този стил създава атмосфера на разкош и елегантност.

Проектът „Удоволствие преди всичко” e модерен и съвременен прочит на класическата спалня, вдъхновен от етическото учение – хедонизъм, според което най-висшата цел на човешкия живот е удоволствието. Интериор създаден за човек, който умее да се наслаждава на живота и да взема всичко от него : „Тук и сега“.

Черният цвят категорично владее пространството, носейки усещане за тържественост, богатство и власт, страсти и тайни. Високите тавани и гипсовите елементи нашепват история на неугасващ блясък и лукс. Декоративната арка над леглото и скритото осветление зад нея, превръщат помещението в ефектна сцена, а разкошното бароково леглото Mink в главен герой. Останалите елементи: полилей – (Starlight Black), креслото (Roof Black Kroko), декоративната камина (Casa Bianca), масичките (Palazzo) и настолните лампи (Reptiles), допълват внушенията за смело и необичайно пространство…

73231
30794
34844
64306_frei
73864 (2)
76363
77087
34352
7элемент(и)

Leave a comment

*